Projecten

de Bijenkorf
De Bijenkorf is al ruim 150 jaar een sterk merk. De winkels, uitingen, assortiment en medewerkers dragen samen de identiteit van de Bijenkorf uit. Als men even tot rust wil komen is hier mogelijkheid toe in het restaurant. Wij mochten deze voorzien van het zitmeubilair. Klik hier voor de foto’s.

Health City
Bij HealthCity vind je alles onder één dak. Van onbeperkt fitnessen en effectieve groepslessen tot heerlijk genieten in de wellness.
In de kleedkamers kan men plaatsnemen op verschillende hockers. Ook in het sauna gedeelte is zitmeubilair aanwezig.
Dit is door ons verzorgd. Het was een prachtige opdracht. Klik hier voor de foto’s.

Hotel de Wereld
Hotel de Wereld biedt met haar historische karakter een ontspannen verblijf aan een breed publiek. Vermoeide wandelaars rusten er bijvoorbeeld graag uit na een dag struinen door de binnenstad en de prachtige omgeving, maar ook verwende toeristen doen het hotel in Wageningen graag aan. Wij mochten de hotelkamers verrijken. Klik hier voor de foto’s.

Tieleman Keukens
Kies je voor Tieleman, dan kies je voor kwaliteit! Bij aankoop van een Tieleman Keuken kies je niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs.
Onze producten zijn op meerdere posities in de winkel te vinden tot in de kinderhoek aan toe. Klik hier voor de foto’s.

Healthclub Juliën
Healthclub Juliën is een grote sportschool in het luxe segment met een regionale functie. Bij hun speurtocht naar de juiste invulling voor meubilair voor ontspanning na het sporten kwamen zij bij ons uit. Zowel de koffietafel als het lounge gedeelte hebben wij mogen inrichten. Met recht een prachtige combinatie. Klik hier voor de foto’s.

Overige projecten
Winkelinrichting, kantoorinrichting, bar, restaurant, penthouse en receptie. Het kan niet gek genoeg. Ook bespreekruimtes op beurzen en geluidsvertragende kubussen hebben wij mogen verzorgen.
Klik hier voor de foto’s

Project 7
Info volgt.

Klik hier voor de foto’s.

Project 8
Info volgt.

Klik hier voor de foto’s.

Project 9
Info volgt.

Klik hier voor de foto’s.

Project 10
Info volgt.

Klik hier voor de foto’s.